Передплата 2024 «Добра кухня»

Крученики із салом та часником

Пропонуємо приготувати крученики із золотистою скоринкою за рецептом шефа Євгена Клопотенка

Інгредієнти:

Приготування:

  • 250 г свинячої вирізки, помийте, обсушіть паперовим рушником і розріжте на порційні шматочки. Кожен шматочок накрийте харчовою плівкою та відбийте, а тоді натріть сіллю й перцем до смаку. Якщо немає харчової плівки, можна скласти шматочки м'яса в пакет і відбити.
  • Візьміть 100 г сала, наріжте на невеликі шматочки і перекладіть у чашу блендера, додавши 1 зубчик часнику та 10−12 гілочок кропу. Великі гілки з кропу попередньо потрібно обірвати. Також додайте дрібку чебрецю. Усі інгредієнти перебийте до однорідної маси. У цьому рецепті треба використовувати сало без м'ясних прожилок.
  • Тоді візьміть відбивну з м'яса, посередині викладайте ковбаску з сала й зелені та акуратно загортайте, фіксуючи зубочистками.
  • Приготуйте паніровку: миска з борошном, миска зі збитим яйцем і миска з манною крупою. Спочатку крученики необхідно обкачати у борошні, потім занурити в яйце і запанірувати в манній крупі. Також увімкніть паралельно розігріватися духовку до 180 градусів.
  • Розігрійте пательню з 2−3 ст. л. соняшникової олії та обсмажуйте крученики до золотистої скоринки з усіх боків.
  • Деко застеліть пергаментним папером і перекладайте крученики з пательні на деко. Поставте запікатися за температури 180 градусів на 15 хвилин.

Читайте також: М"ясні котлети з картоплею

Схожі новини