М‘ясні котлети з картоплею
Рецепт від "Доброї кухні"
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/446573/kotleta-kartoplia.jpg)
- 3−4 ст. ложки сметани
- панірувальні сухарі
- 1/3 ч. ложки солі
- сушений базилік — до смаку
- 3 картоплини
- 200 мл води
- 500 г фаршу
- чорний перець — до смаку
- ½ ч. ложки солі
- 1−2 цибулини
- 2−3 зубчики часнику
- 1−2 ст. ложки панірувальних сухарів
1 невелику картоплину, 1 цибулину і 2 зубчики часнику подрібнити за допомогою блендера, додати до фаршу, посолити і поперчити, добре перемішати. Якщо фарш рідкуватий, можна додати 1−2 ложки панірувальних сухарів.
2 картоплини нарізати на шматочки.
З фаршу сформувати коржики, класти по скибочці картоплі і стулити.
Обваляти котлети у панірувальних сухарях, смажити у добре розігрітій пательні з олією до золотистого кольору до готовності не доводити, обсмажені котлети перекласти у каструлю.
Змішати 3−4 ст. ложки сметани зі склянкою води, додати трохи солі, можна додати спеції і томатну пасту, перемішати, залити котлети, поставити на плиту і тушкувати на невеликому вогні, 10−15 хв, до готовності котлет.
Більше рецептів тут