Печена картопля по-новому
Пропонуємо оригінальний рецепт смачної картоплі, яка стане окрасою вашого столу
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/446938/2345675432.png)
Інгредієнти:
- 500 г картоплі
- 150 г сиру брі або камамберу
- 2 ст. л. олії
- 2 гілочки розмарину
- 1 ч. л. сухого часнику
- сіль, перець
Приготування:
- Картоплю ретельно помити, нарізати прямо зі шкіркою і добре змастити олією, посипати часником, сіллю та перцем.
- Викласти на деко, так, щоб картоплі не було тісно. Запікати при 200 градусах 30−35 хв до повної готовності.
- Викласти у проміжки між картоплею шматочки сиру брі чи камамберу і листочки розмарину. Поставити в духовку ще на 5 хв.
Смачного!
Читайте також: М"ясні котлети з картоплею