Передплата 2024 ВЗ

Найкрасивіші жінки — в Індії, чоловіки — у Британії

Імовірно, на такий вибір вплинули фільми Боллівуду й «Бондіана»

Фото АР
Фото АР

Найкрасивіші люди живуть в Індії: жінки цієї країни у відповідному рейтингу на першому місці, чоловіки — на другому. Такого висновку дійшли автори дослідження, які проаналізували відповідні пости й коментарі у соціальній мережі Reddit.

Дослідники аналізували слова, пов’язані з красою і привабливістю людей, які з’являлися у дописах, при­свячених певній країні. Автори рейтингу врахували кількість постів, що містили відповідні оцінки, а також кількість пози­тивних коментарів і «лайків» під такими дописами.

За даними цього дослі­дження, до першої десятки країн світу, де живуть най­красивіші люди, увійшли Індія, США, Швеція, Японія, Канада, Бразилія, Франція, Італія, Україна і Данія. У рей­тингу краси жінок Україна стоїть іще вище — сьомою! До першої десятки увійшли, зокрема, представниці Індії, Японії, Польщі, Італії, Брази­лії, Франції, Ізраїлю й США. А от у рейтингу чоловічої краси, за версією Reddit, на першому місці хлопці з Ве­ликої Британї, яка до першої десятки жіночого рейтингу не потрапила. У топ-10 та­кож Індія, Італія, США, Шве­ція, Японія, Франція, Ірлан­дія і Бельгія.

«Домінування Індії може бути пов’язане з успіхом фільмів Боллівуду, що відо­мі в усьому світі й дали жит­тя багатьом міжнародним кінозіркам, у яких мільйони шанувальників», — ствер­джують автори рейтингів Reddit. Справді, досить згадати знамениту індій­ську кіноакторку, колишню «Міс світу» Айшварію Раї (на фото). До успіху ж британців у чоловічому рейтингу краси також, імовірно, долучився кінематограф. Тільки вже не Боллівуд, а кіносеріал про агента британської розвідки Джеймса Бонда. Його роль виконували такі красені, як Шон Коннері, Пірс Броснан і Деніел Крейґ.

Схожі новини