Передплата 2024 ВЗ

Співачка Ріанна знову «погризлася» з Трампом

А її виступ у перерві Super Bowl зібрав більше телеглядачів, ніж сам головний фінал американського футболу

У перерві цьогорічного Super Bowl Ріанна виступала вагітною. Попри критику за використання фонограми, зібрала рекордну авдиторію телеглядачів. Фото Reuters.
У перерві цьогорічного Super Bowl Ріанна виступала вагітною. Попри критику за використання фонограми, зібрала рекордну авдиторію телеглядачів. Фото Reuters.

У перерві нещодавнього Super Bowl, фінального матчу чемпіонату Національної футбольної ліги США, уболівальників на трибунах і телеглядачів у цілому світі розважала популярна співачка Ріанна. За даними Adobe Analytics, виступ виконавиці родом із Барбадосу подивилися 118,7 мільйона телеглядачів. Це на понад 5 мільйонів більше, ніж кількість телеглядачів, яку зібрав сам фінальний поєдинок між командами Kansas City Chiefs i Philadelphia Eagles.

Гучно анонсований виступ Ріанни у Halftime Show («Шоу в перерві») начебто мав стати початком великого повернення посолки Барбадосу в США на світову музичну сцену. Однак телеглядачі швидко помітили, що Ріанна виступає вагітною (чекає на другу дитину), а відтак велике повернення точно відкладається…

Виступ Ріанни у перерві поєдинку за Super Bowl (Суперкубок), під час якого виконавиця виконала свої найвідоміші хіти, сподобався не всім. Зокрема, через те, що Ріанна використовувала фонограму… Але організаторів шоу Ріанна точно не розчарувала, оскільки її виступ зібрав перед екранами телевізорів навіть більше глядачів, ніж сама фінальна гра. Як повідомив телеканал Fox, виступ Ріанни дивилися 118,7 мільйона телеглядачів, а сам фінал — «лише» 113 мільйонів.

Таким чином, 13-хвилинна програма співачки стала другим за кількістю телеглядачів виступом у Halftime Show Суперкубку з американського футболу. Ріанна поступається за цим показником тільки співачці Кеті Перрі, яка 2015 року зібрала у перерві Super Bowl 121 мільйон глядачів.

А Трамп назвав виступ Ріанни «кошмаром»…

Буквально через кілька хвилин після завершення виступу Ріанни на Super Bowl творчість співачки прокоментував у соцмережах колишній президент США Дональд Трамп. «КОШМАР: Ріанна показала найгірше, без сумніву, Halftime Show в історії Super Bowl — після того, як образила більша частина нашої нації… своєю вульгарною мовою».

Трамп мав на увазі скандал, що вибухнув 2020 року. Тоді Ріанна написала на автомобілі спреєм Fucк Trump… Аби помститися співачці, Трамп атакував її ще напередодні цьогорічного Super Bowl. У соцмережах експрезидент написав про Ріанну таке: «Без свого стиліста була би ніким. Не має таланту»… Трамп також дав зрозуміти, що дуже не задоволений вибором виконавиці для виступу на такому важливому для усіх американців спортивному заході.

Конфлікт Ріанни з Трампом розпочався ще 2018 року. Тоді співачка домоглася судового рішення, що заборонило експрезиденту використовувати її музику під час мітингів його прихильників. Ріанна також критикувала політичну діяльність Трампа, зокрема, muslim ban, тобто заборону громадянам мусульманських країн в'їжджати до Сполучених Штатів. «Це огидно! Америку руйнують на наших очах! Якою ж аморальною свинею треба бути, щоб впроваджувати таке лайно!» — написала тоді у соцмережі Twitter розлючена Ріанна.

Схожі новини