Передплата 2024 ВЗ

Банально не поділили гроші?..

Дружина Сильвестра Сталлоне закидає йому «навмисне» марнотратство

За оцінками експертів, статок подружжя становить кількасот мільйонів доларів. Зараз Сталлоне й Флевін будуть ці гроші ділити... Фото Forum.
За оцінками експертів, статок подружжя становить кількасот мільйонів доларів. Зараз Сталлоне й Флевін будуть ці гроші ділити... Фото Forum.

Згідно зі судовими документами, які потрапили у розпорядження американських ЗМІ, Дженніфер Флевін, дружина знаменитого голлівудського кіноактора Сильвестра Сталлоне, звинувачує його у «навмисному розпорошенні й розтраті» їхнього спільного майна. Начебто саме через це 54-річна Флевін подала до суду на розлучення з 76-річним Сталлоне, з яким прожила у шлюбі чверть століття.

Як стверджує колишня модель, марнотратство її чоловіка та його легковажний підхід до сімейного бюджету призвели до необхідності брати кредити. А це, на думку Дженніфер Флевін, наражало фінансову стабільність подружжя на небезпеку…

«Моя мрія — прожити з Дженніфер наступні чверть століття»

Нещодавня інформація про те, що Сталлоне та його дружина розлучаються, для численних фанатів «Рокі» стала справжнім шоком. Адже Дженніфер і Сильвестра вважали однією з найміцніших сімейних пар американського шоубізнесу. Лише кілька місяців подружжя відзначило 25-ту річницю свого весілля. «Немає слів, щоб описати, як багато ця неймовірно альтруїстична, віддана й терпляча жінка привнесла у моє життя, — написав у травні Сильвестр Сталлоне у соцмережах. — Моя єдина мрія — прожити з нею наступні чверть століття».

Схоже, Дженніфер Флейвін ця мрія кіноактора не надихнула… І 19 серпня дружина зірки бойовиків подала на розлучення. «Попри те, що ми більше не будемо подружжям, я завжди берегтиму наші вже понад 30-річні стосунки, — заявила жінка. — Ми обоє повністю віддані нашим прекрасним донькам».

Пів року тому продали віллу за 58 мільйонів

Згідно зі судовими документами, які оприлюднило видання People, до думки про розлучення дружину Сталлоне підштовхнули суперечки про гроші. Останніми роками подружжя ніяк не могло дійти згоди щодо того, як саме їх варто витрачати… У своїй позовній заяві Флейвін просить суд, зокрема, надати їй виключне право на користування обійстям у Палм-Біч (штат Флорида), що коштує близько 35 мільйонів доларів. «Така домовленість відповідає інтересам обох сторін», — переконана позивачка.

А що каже Сильвестр Сталлоне? Публічно голлівудська зірка ні в чому свою дружину не звинувачує (принаймні, наразі). «Я люблю свою сім'ю, — написав Сталлоне у заяві з приводу розлучення. — Зараз ми мирно й приватно розв’язуємо ці особисті проблеми»…

За оцінками експертів, статок подружжя становить кількасот мільйонів доларів. Зараз Сталлоне й Флевін будуть ці гроші ділити… Можливо, цей процес розпочався ще до заяви дружини про розірвання шлюбу.

Документи, до яких доступилося видання People, свідчать про те, що пів року тому Сталлоне й Флейвін продали віллу в Beverly Park поблизу Лос-Анджелеса (штат Каліфорнія) за 58 мільйонів доларів. А нещодавно видання Variety повідомило: за кожен епізод телесеріалу Tulsa King, який знімається для платформи Paramount, Сталлоне одержує мільйон доларів. Великі гроші - великі проблеми…

Схожі новини