Передплата 2024 «Добра кухня»

«Деяким людям не важливо, кого розважати, — прокурорів-корупціонерів чи мажорів-ґвалтівників»

Ще одне скандальне весілля шокувало українців

Весілля святкували в одному з найдорожчих готелів країни “Едем Резорт”.
Весілля святкували в одному з найдорожчих готелів країни “Едем Резорт”.

Не встигли українці оговтатися від розкішного весілля колишнього прокурора Ростислава Ільницького та колишньої працівниці ДБР Роксолани Москви, як отримали шок від нового скандального весілля. Його гуляли у крутому відпочинковому комплексі «Едем Резорт» (неподалік Львова). Своє одруження відгуляв на повну підозрюваний у сексуальному насиллі один з трьох організаторів так званих п’яних вечірок у Києві, 21-річний Олег Захаров. Про це весілля на своїй сторінці у Фейсбуці розповів журналіст Андрій Лохматов.

«В одному з найдо­рожчих готелів країни «Едем Резорт» відгуляв своє весілля фігурант гучної історії про блогерів з Івано-Франківська, які влашто­вували вечірки в Києві, де, за версією слідства, споювали ді­вчат, а потім вчиняли над ними сексуальне насилля, — написав журналіст. — Знімали це на ві­део, поширюючи його в мере­жі.

Олег Захаров — один з учас­ників тих «вечірок», який разом з другом заплатили по 402 ти­сячі грн застави, аби вийти на волю на період слідства, на по­чатку жовтня влаштував своє весілля у готелі, де тинейдже­ри під репчик розкидали по сцені стодоларові купюри.

Ведучим на цьому святі жит­тя був відомий телеактор та ко­мік Юрій Ткач, який щиро обіймався з п’яним підозрюваним у сексуальному насиллі… І вко­тре продемонстрував, що де­яким людям не важливо, кого розважати, — прокурорів-ко­рупціонерів чи мажорів-ґвал­тівників. Головне, аби вчасно і добре платили. Так і живемо".

У деяких ЗМІ з’явилася ін­формація, що гості на весіллі співали російський реп. На од­ному з відео чути нерозбірли­вий спів, але все ж гості співа­ють українською…

Після резонансу Юрій Ткач, який обіймався і фотографу­вався з молодим, пообіцяв передати гонорар за весіл­ля скандального блогера на ЗСУ. Він публічно заявив, що у майбутньому ретельніше буде вивчати інформацію про за­мовників. Юрій Ткач виправдо­вувався, мовляв, не знав про скандальну репутацію замов­ника забави.

Схожі новини