Передплата 2024 «Добрий господар»

З 14 лютого у Львові вступають в дію нові карантинні обмеження

Вони стосуються роботи усіх навчальних закладів

З понеділка, 14 лютого, у Львові вступають в дію нові карантинні обмеження.

Керівники початкової та старшої школи самі ухвалюватимуть рішення щодо навчання учнів - дистанційне чи безпосередньо у навчальному закладі. Такі самі умови і до роботи секцій, спеціалізованих гуртків, мистецьких шкіл. Рішення будуть приймати на основі кількості дітей, які захворіли у класах на коронавірус. Таке рішення 11 лютого ухвалила міська комісія з надзвичайних ситуацій. Карантинні обмеження діятимуть тиждень.

Більше новин читайте у рубриці "Здоров'я"

Про це сказав на брифінгу перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

«За останній тиждень рівень госпіталізацій хворих на ковід у Львові дещо знизився до рівня 29% заповненості, - каже чиновник. - Це не дуже суттєво. Ще тиждень тому цей відсоток був на рівні 35. Дещо знизився відсоток заповнення дитячих ковідних лікарень - 28%. Хоча фіксуємо нові випадки хвороби. Так, за останній день завдяки ПЛР тестам зафіксовано 1300 нових випадків. Є певне покращення щодо рівня захворювання серед водіїв, сьогодні хворі 13%».

Сьогодні 55% учнів відвідують початкову школу. Решта - на ізоляції

Андрій Москаленко каже, карантинні заходи у сфері освіти дають ефект і ланцюг передачі захворювання вдалося розірвати. Не виключено, каже чиновник, що у Львові невдовзі будуть послаблювати карантинні обмеження.

Читайте також: Три області України потрапили у "червону" зону

Схожі новини