Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

РНБОУ наповнюють “кварталівцями”

Відразу два колишні соратники Володимира Зеленського по роботі у студії “Квартал 95” увійшли в апарат Ради національної безпеки і оборони України.

Радниками секретаря РНБОУ з гуманітарних питань стали народний депутат від «Слуги народу», екс-керівник «Квартал-Концерт» Максим Ткаченко і відомий шоумен, раніше креативний продюсер «Кварталу» Сергій Сивохо. Обидва свого часу жили і працювали у Донецьку та Луганську. Тепер надаватимуть секретарю РНБОУ Олексію Данілову (колишньому меру Луганська і ексголові Луганської ОДА) консультації з проблемних питань Донбасу.

Найбільше здивування громадськості викликало призначення Сивохо. У період правління Віктора Януковича він активно підтримував політику Партії регіонів, самого «проффесора», виступав на Антимайдані. У соцмережах зберігаються фото, де Сивохо на одній трибуні з відомим українофобом Миколою Левченком. Про це нагадав у Фейсбуку громадський активіст Тарас Писаржевський. «До уваги прихильників Зеленського, які вважають себе патріотами. Фотографія періоду революції: сміхотун Сивохо „топить“ за Януковича на „Антимайдані“. Варто нагадати, що „Антимайдан“ було створено не тільки на підтримку „овоча“, а й на підтримку промосковського стратегічного курсу України, як альтернативи вимогам Майдану на інтеграцію в ЄС, — написав Писаржевський. — Сивохо тепер новий радник у РНБОУ, яку очолює Зеленський. Це все, що вам треба знати, щоб розуміти реальний рівень безпеки і оборони нашої держави в умовах шостого року війни з Московією!».

Схожі новини