Передплата 2024 ВЗ

Донецький аеропорт знову підірвали

  • 21.01.2015, 14:54
  • 1 487

Ситуація в аеропорту Донецька залишається напруженою

Терористи заклали вибухівку під залою терміналу Донецького аеропорту, де тримали оборону українські бійці. Внаслідок вибуху бетонні перекриття трьох поверхів обвалились на захисників летовища.

Про це повідомив "кіборг", який вийшов з аеропроту в ніч на середу, 21 січня.

"Нас підірвали вдруге і той куточок, який ми тримали — під нами заклали вибухівку. Під нами. Під хлопцями, які вже були поранені. І просто підірвали. Все звалилося вниз, і всі три поверхи звалилися на нас вниз.

Хлопці роздавлені майже всі блоками бетонними. Кого змогли витягнути — витягли, кого не змогли — всі залишилися під завалами", — розповів боєць.

За його словами, це вже другий вибух, направлений на їхню позицію, перед тим вороги знову труїли бійців газом.

Як повідомив Олександр Турчинов після наради з силовиками у Харкові, ситуація в аеропорті на довкола залишаються напруженою.

"Дуже напружена ситуація (в аеропорту Донецька — ред.). Йдуть дуже важкі бої. У той же час українські війська контролюють ситуацію. Я прямую в зону бойових дій навколо аеропорту, щоб більш детально розібратися в ситуації і вас проінформувати", — заявив Турчинов.

Також він додав, що плани сил супротивника вибити військових із займаних позицій на Луганщині провалилися.

"Спроба вчора на півночі атакувати наші позиції і вибити наших військових з 29-го і 31-го блокпостів провалилася. 29-й пост повністю контролюється нами і в районі 31-го блокпоста тривають бої", — резюмував він.

Схожі новини