Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Янукович запропонував Яценюку прем'єрство, а Кличку - посаду віце-прем'єра

  • 26.01.2014, 00:30
  • 805

Під час переговорів президент Віктор Янукович запропонував лідерам опозиції посади в уряді. Про це повідомляє прес-служба президента з посиланням на міністра юстиції Олену Лукаш.

Так, згідно із повідомленням Янукович запропонував посаду прем’єр-міністра України лідеру фракції "Батьківщина" Арсенію Яценюку.

"У разі згоди останнього зайняти пост прем’єр-міністра буде прийнято рішення про відставку уряду", — йдеться у повідомленні.

Крім того, посаду Віце-прем'єра з гуманітарних питань запропоновано Віталію Кличку.

Також Янукович викликав Кличка на публічні дебати, на що останній дав свою згоду.

"Президент України переконаний, що спільна робота разом з опозицією допоможе державі об’єднатися і провести необхідні реформи для держави і суспільства. Президент України вкотре висловив жаль з приводу всіх трагічних випадків, поранень, жертв конфліктів останніх днів та наголосив на неприпустимості насильства. Ми засуджуємо всі радикальні сценарії та їхні наслідки. Переговори будуть продовжуватися за домовленістю сторін", — цитує лукаш прес-служба.

Нагадаємо, раніше у будівлі Адміністрації президента завершилися переговори за участі глави Адміністрації, керівника робочої групи Андрія Клюєва, першого заступника глави Адміністрації Андрія Портнова, міністра юстиції Олени Лукаш, керівника фракції партії УДАР Віталія Кличка, керівника фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка і керівник фракції "Свобода" Олега Тягнибока.

Крім того, повідомлялося, що на вулиці Банковій відбуваєтсья засідання фракції Партії регіонів.

Джерело:Тиждень.ua

Схожі новини