Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Український боксер Берінчик увімкнув сирену перед титульним боєм

  • 18.05.2024, 17:15
  • 922

Паралельно з боксерським вечором в Ер-Ріяді, головною подією якого стане бій Усик — Ф’юрі, Сан-Дієго матиме інший вечір боксу. Його головною подією стане інший бій за участі українця: Денис Берінчик (18−0, 9КО) намагатиметься відібрати пояс WBO у легкій вазі у мексиканця Емануеля Наваррете (38−1−1, 31 КО)

Фото: Суспільне
Фото: Суспільне

Денис Берінчик на пресконференції напередодні бою з мексиканцем Емануелем Наваррете увімкнув звук сирени повітряної тривоги. У такий спосіб Денис нагадав про війну, яка триває в Україні, та закликав світову спільноту допомагати нашій державі протистояти російським загарбникам.

«Із цим звуком прокидається і живе моя країна вже понад два роки — щодня, кожну секунду. Цей звук означає, що Росія забирає чиєсь життя або щось руйнує. Щодня або кілька разів на день.

Проте наші захисники продовжують день за днем, хвилину за хвилиною робити свою справу. Тому, перш за все, я хочу подякувати українським воїнам, бо завдяки їм я зміг підготуватися та прибути до вас.

Також я хочу подякувати своїй команді за гігантську роботу, яку зробили ми разом, щоб бути готовими до поєдинку. Наостанок я хочу звернутися до всього світу, до всіх, хто нас бачить і чує - stand with Ukraine", — сказав Берінчик.

Також боксери провели традиційну дуель поглядів, подивившись один одному в очі. Потім українець запропонував супернику рукостискання, мексиканець відповів взаємністю.

Поєдинок Берінчик — Наваррете відбудеться у ніч проти 19 травня в американському Сан-Дієго. Очікується, що бій розпочнеться не раніше 7:00 ранку за київським часом.

Схожі новини