Передплата 2024 ВЗ

Не волосся, а вельон зі шлейфом

При зрості 178 см довжина волосся дівчини – понад два метри, а коли воно розплетене, більше нагадує вельон зі шлейфом. Волосся у Анни світле від народження — рідкісний випадок, коли дівчина може похвалитися тим, що блондинка вона “нефарбована”.

За повідомленням прес-служби Національного реєстру рекордів, для того, щоб отримати титул “Найдовше волосся України”, Анна не стриглася 28 років. Останній раз коротка стрижка у неї була в семирічному віці, про що свідчать дитячі фотографії.

В Анни ніколи не було думки обрізати косу. За волоссям доглядає сама. На одне миття витрачає цілу банку шампуню. Сушить волосся близько двох годин, причому ніколи не прискорює процес феном, щоб волосся не позаплутувалося.

16 листопада 2012 р. на запрошення Національного реєстру рекордів власниця найдовшого волосся в Україні приїде до Києва. Експерти НРР в присутності ЗМІ проведуть офіційну процедуру вимірів волосся і оголосять результат. За експертними оцінками НРР, цей рекорд є абсолютним — довшого волосся, ніж в Анни, не має ніхто в Україні.

Схожі новини