Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Іграшки напрокат

За 190 гривень на місяць дитячі забавки можна міняти хоч щодня! Така послуга – у 12 містах України

Мати трьох дітей, кримчанка Олена Фетісова, двадцять років пропрацювала учителем музики. Але ця робота не приносила їй прибутків. Тому почала готувати обіди і розносити їх по офісах, пекти торти на замовлення та займатися дизайном дитячих кімнат. Врешті-решт вирішила відкрити сервіс з прокату... дитячих іграшок. Бізнес почала практично з нуля — стартовий капітал становив... 350 гривень. На ці гроші придбала ваги для зважування немовлят.

Перших клієнток знаходила через лікарів дитячих поліклінік. Незабаром у сервісі прокату з’явилися гойдалки, стільчики для годування, дитячі шезлонги — речі, затребувані молодими матусями. Олені довелося орендувати офіс. Почала здавати напрокат пазли, настільні ігри, машинки, пірамідки, конструктори, іграшки з дерева та пластику (для дітей раннього віку). Плюшевих ведмедиків не пропонує. Каже, діти до таких забавок швидко прив’язуються.

Місячний абонемент у “Клуб іграшок” коштує 190 гривень. З розмаїття іграшок та ігор дитинка вибирає, що їй до вподоби. Міняти забавки може хоч щодня. Послуга доступна у 12 містах України (зокрема у Львові).