Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Українські «артистки» підтвердили свій клас

На етапі Кубку світу наші дівчата здобули три медалі, дві з яких — золоті

У акробатиці красуні з України виявилися сильнішими за конкуренток із двох супердержав, США й Китаю. Браво! Фото Facebook
У акробатиці красуні з України виявилися сильнішими за конкуренток із двох супердержав, США й Китаю. Браво! Фото Facebook

Збірна України з артистичного плавання блискуче виступила на етапі Кубка світу, який відбувся днями у французькому Монпельє. Здобувши одну срібну й дві золоті нагороди, дівчата у медальному заліку посіли третє місце, поступившись лише збірним Японії і Китаю.

Другу золоту медаль українські майстрині ар­тистичного плавання за­воювали на етапі Кубку світу в Монпельє у довільній програмі з акробатики. Вісім українських плавчинь одержали за свій ви­ступ 260,275 бала, повідомляє sport.ua.

Срібну нагороду в цьому виді програми вибороли «артистки» зі США (252,00), а бронзову — збірна Китаю (247,0583 бала). Тож красуні з України виявили­ся сильнішими за конкуренток із двох супердержав… Браво! У акробатиці за «синьо-жовту» ко­манду виступали Марта Феді­на, Марина й Владислава Алек­сіїви, Вероніка Гришко, Софія Мацієвська, Дарія Мошинська, Ангеліна Овчиннікова й Валерія Тищенко.

А напередодні Марина й Владислава Алексіїви виграли у Монпельє довільну програ­му серед дуетів. Це вже тре­тя цього року медаль сестер Алексіївих на етапах Кубку сві­ту з артистичного плавання. Раніше на етапі КС у Канаді ці дівчата здобули дві срібні на­городи (у довільній і технічній програмах дуетів). Третю укра­їнську нагороду в Монпельє завоювала Марта Федіна, яка була другою у технічній про­грамі «соло».

У підсумку збірна України, за­воювавши на змаганнях у Мон­пельє два «золота» й одне «срі­бло, стала у медальному заліку третьою, пропустивши вперед тільки збірні Японії (4 «золота», 4 «срібла») і Китаю (3 «золота», одне «срібло»). Без сумніву, це прекрасний результат україн­ських «артисток»!

Схожі новини