Передплата 2024 ВЗ

Стало відомо, про що розмовляв Порошенко з спецпредставником Швеції по Україні

  • 28.09.2024, 12:59
  • 153

Петро Порошенко, який перебуває з візитом у Швеції, зустрівся із новопризначеним Спеціальним представником Швеції з питань відновлення, бізнесу та розвитку України Ульріком Тідестрьомом

Фото з соціальних мереж Петра Порошенка
Фото з соціальних мереж Петра Порошенка

Пʼятий президент високо оцінив значну та системну підтримку Україні з боку Уряду Швеції у зміцненні військового потенціалу, посиленні економічної стійкості та наданні гуманітарної допомоги. «Ознайомив Спецпредставника із реальною ситуацією на фронті та викликами і потребами Збройних Сил України. Наголосив, що невід'ємними елементами нашої спільної перемоги над російським агресором є істотне збільшення поставок ракетного та протиповітряного озброєння, зняття будь-яких обмежень на застосування ЗСУ західних озброєнь, посилення санкційного тиску проти путінського режиму та його поплічників, а також прискорення членства України в ЄС та НАТО», — повідомив Порошенко у соцмережах.

«Обговорили пріоритетні напрямки та моделі ефективної відбудови післявоєнної України, в тому числі виклики корупції та згортання реформи децентралізації», — пише Петро Порошенко.

Схожі новини