Передплата 2024 «Добра кухня»

«Ми викупили весь можливий на зараз обсяг, щоб ЗСУ були забезпечені світлом та зв’язком»

  • 26.08.2024, 17:25
  • 169

Порошенко передає у війська більше сотні потужних зарядних станцій

Фото "ЄС"
Фото "ЄС"

Петро Порошенко передає у війська велику партію потужних зарядних станцій Bluetti, Jackery та EcoFlow. Їх вдалося оперативно зібрати і викупити протягом кількох годин після масштабної атаки росіян на енергетичну інфраструктуру нашої держави.

«Зранку Україна стала об'єктом російської ракетної атаки. Сотня ракет та сотня шахедів — все це смертоносне залізяччя ворог запустив по наших містах», — зазначає п’ятий президент.

«Під удар вкотре потрапила енергетична система та почались перебої зі світлом як в тилу, так і на фронті. Всі вже втомилися від того, що за пів року люди, які відповідальні за забезпечення захисту енергетики, не зробили для цього нічого», — констатує Петро Порошенко.

«Минуло всього кілька годин після обстрілу, а склади нашої команди вже заповнені зарядними станціями — більше сотні Bluetti, Jackery, EcoFlow. Ринкова ціна цього вантажу складає майже 9 000 000 гривень. Ми з Мариною, за власний кошт, закупили їх за 7 000 000. Це про ефективність та швидкість. Так має працювати держава: витрачати на це не роки чи місяці, а години. Наша команда викупила весь можливий на зараз обсяг, щоб Збройні Сили України були забезпечені світлом та зв’язком. Буде більше», — говорить Порошенко.

«Вже зовсім скоро ця техніка буде у наших воїнів, бо ми звикли працювати швидко та якісно, реагуючи на запити, що надходять від Збройних Сил України», — резюмує п’ятий президент.

Схожі новини