Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові «на гарячому» затримали наркоторговця

  • 15.08.2024, 17:30
  • 421

33-річному львів'янину, який реалізував 50 грамів наркотичного засобу, загрожує позбавлення волі до дванадцяти років з конфіскацією майна

Фото поліції
Фото поліції

Правоохоронці задокументували кілька фактів збуту зловмисником наркотичних засобів та 14 серпня затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України на вулиці Лемківській у Львові під час реалізації чергової партії героїну масою 50 грамів за 4550 доларів.

Також під час санкціонованого обшуку за місцем проживання затриманого поліцейські виявили та вилучили згортки з речовиною, схожою на наркотичний засіб героїн, засоби для фасування та інші речові докази. Усе вилучене скерували на експертне дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр поліції Львівщини.

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2, ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному — позбавлення волі до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.

Схожі новини