Передплата 2024 «Добрий господар»

Трамп погодився взяти участь у президентських перегонах

  • 19.07.2024, 09:45
  • 137

Дональд Трамп офіційно погодився стати кандидатом у президенти США від Республіканської партії

Дональд Трамп. Фото CNN
Дональд Трамп. Фото CNN

«Тож сьогодні ввечері з вірою і відданістю я з гордістю приймаю висування своєї кандидатури на посаду президента Сполучених Штатів», — заявив Трамп.

На національному зʼїзді Республіканської партії Трамп також оголосив свої обіцянки на потенційний другий термін президентства. Вони стосуються зниження цін на продукти харчування і бензин, повернення робочих місць і захисту кордонів.

Трамп заявив, що для зниження цін республіканці зменшать витрати на енергоносії, що, за його словами, «зменшить вартість транспортування, виробництва і всіх побутових товарів».

Кандидат також додав, що поверне робочі місця в автомобільній промисловості за допомогою податків, тарифів і, зокрема, не дозволяючи будувати заводи з виробництва автомобілів у таких країнах, як Мексика та Китай.

Трамп обіцяє позбутися податків на чайові та знизити їх загалом. Він заявляє, що це призведе до «величезного зростання», яке погасить державний борг.

Він також збирається захистити програми соціального і медичного забезпечення. Однак Трамп не назвав детальних пропозицій, як вирішити проблеми неплатоспроможності програми виплат.

Наприкінці він розкритикував адміністрацію президента США Джо Байдена за припинення політики щодо кордону, яку він запровадив під час свого першого терміну. Тому заявив, що закриє кордон «у перший день» і завершить будівництво стіни на південному кордоні США. Він також збирається «розпочати найбільшу операцію з депортації в історії нашої країни».


Джерело: CNN

Схожі новини