Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Львівщині викрили наркоторговців

  • 11.07.2024, 17:45
  • 390

На Львівщині судитимуть зловмисників, причетних до збуту наркотиків та психотропів

Фото поліції
Фото поліції

За даними правоохоронців, мешканці Донецької області 22 та 20 років, які тимчасово проживають у Львові, отримували великі партії наркотичних засобів та психотропних речовин, розфасовували їх та відправляли поштою у різні регіони України.

Зловмисників викрили оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими відділу поліції № 2 Львівського районного управління поліції № 2, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури.

24 квітня правоохоронці затримали наркоторговців у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України під час здійснення поштового відправлення. У них вилучили зіп-пакети, згортки та пакунки з психотропними засобами «амфетамін» та «PVP», а також з наркотичним засобом «канабіс». Окрім того, виявили засоби для фасування, електронні ваги та інші речові докази.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерували на розгляд суду.

Максимальне покарання, що загрожує зловмисникам — позбавлення волі від дев’яти до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Схожі новини