Передплата 2024 ВЗ

На фронт передали партію тепловізійних прицілів для снайперів

  • 30.03.2024, 15:40
  • 285

Петро Порошенко передав партію тепловізійних прицілів вітчизняного виробництва для снайперів

Фото із сайту Євросолідарності
Фото із сайту Євросолідарності

«В українському війську добре знають, що снайпер — це вбивча сила. Їхні високоточні гвинтівки здатні посилати ворогу смерть за кілометри. Вони — елітні воїни, екіпірування яких коштує мільйони. Прицільний комплекс — це річ, яка точно має бути в рюкзаку кожного снайпера», — зазначив Порошенко.

Такі приціли роблять на українському виробництві. «Тепловізійний прицільний комплекс ARCHER TSA 7/75 добре знають снайпери та використовують на тактичній стрілецькій зброї. Найвища якість, беззаперечна надійність, бездоганна функціональність», — пояснив пʼятий президент.

Як зауважив Порошенко, програма співпраці зі снайперами триває вже багато років, але непублічно.

«Сьогодні настав час для чергового важливого етапу співробітництва з двома найкращими центрами з підготовки снайперів. Ми співпрацюємо з 2017 року. Передані більше тисячі снайперських гвинтівок, прицілів, а тепер доставлені і поставлені на облік ще й тепловізійні прицільні комплекси ARCHER», — пояснив Порошенко.

Він подякував українським снайперам за їхню важливу і результативну роботу.

«Одна ціль — один постріл. Ефективність роботи українських снайперів найкраще відчули на собі орки. Але в них вже не запитати, бо вони вже на тому світі», — констатував пʼятий президент.

Схожі новини