Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Львівщині затримали депутата однієї із міських рад

  • 13.02.2024, 12:50
  • 745

Його підозрюють у розкраданні лісу

Фото СБУ
Фото СБУ

Служба безпеки затримала начальника складу лісового господарства, депутата однієї з міськрад Львівської області. Чоловіка підозрюють у розкраданні деревини.

Про це повідомило управління СБУ у Львівській області.

Під час обшуків вдома у зловмисника правоохоронці знайшли 1,2 млн грн.

За даними правоохоронців, лісник незаконно продавав сировину, яку могли б використовувати для будівництва оборонних систем укріплень на лінії фронту та зведення захисних споруд для об'єктів критичної інфраструктури.

«Свою діяльність зловмисник реалізував прикриваючись посадою депутата, а користуючись службовим становищем начальника складу лісового господарства незаконно реалізовував сировину. Виводив ділок лісопродукцію поза обліками та без документального оформлення, а згодом продавав для власного збагачення», — йдеться у повідомленні правоохоронців.

Вони затримали лісника під час чергового відпуску деревини на майже 40 тисяч гривень. Під час обшуків у службових приміщеннях підприємства та вдома у зловмисника виявили чорну бухгалтерію і понад 1,2 млн гривень готівки.

Затриманому повідомили про підозру в отриманні неправомірної вигоди та взяли під варту. Якщо провину зловмисника доведуть, йому загрожує позбавлення волі до трьох років.

Схожі новини