Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Хто така Klavdia Petrivna: що відомо про загадкову співачку

  • 08.02.2024, 09:55
  • 6 178

Українська співачка, яка співає під ім'ям Klavdia Petrivna, але ховає обличчя, опинилася в центрі уваги, коли її нагороду видання «Лірум» у категорії «Дебют року» прийшла отримувати артистка Маша Кондратенко

Скрін із відео
Скрін із відео

Співачки — або одна з них — лише заплутали фанатів, які досі гадають, хто ця таємнича авторка хітів «Я щаслива» та «Знайди мене».

Статуетку на сцену вийшла забирати авторка пісні «Ванька-встанька» у костюмі, який асоціюється з Клавдією Петрівною, але чи дійсно Кондратенко — це її альтер его?

До повномасштабного вторгнення рф в Україну 24-річня білявка прославилася тим, що грала не головну, але важливу роль у серіалі «Школа». Там акторка зіграла школярку Соню, яка мала любовну лінію з одним із основних героїв.

Також у 2020 році юна вокалістка стала суперфіналісткою шоу «Голос». У Кондратенко вже було два творчих псевдоніми, про які відомо у мережі - Marichka та Маша Краш, але зараз вона пише треки під реальним імʼям.

Її творчий доробок складається з вірусних жартівливих, ліричних та проукраїнських пісень, найвідомішими з яких стали «Ванька-встанька», «Ведмеді-Балалайки» та «Вогник-вогник».

Таємнича виконавиця стала популярною лише 6 місяців тому, але її два альбоми — «Бережи мене» та «Зима» — вже опинилися в топі. Вона ховається за зображенням дівчини в капелюшку, а достеменно відомо лише те, що вона — блондинка.

На сторінці співака OSTY, з яким у Клавдії Петрівни є спільний трек, видно лише частину її шевелюри, але, що цікаво, — це довгого волосся. У Марії Кондратенко ж коротка зачіска, і вже доволі давно.

За даними блогера Богдана Беспалова, авторкою хітів, які розривають чарти, є невідома раніше Соломія, якій лише 18 років.

У мережі також є інформація, що її прізвище начебто Опришко, а онлайн-розслідувачі навіть знайшли старі фото та спільне відео Соломії родом із Львівщини та того самого співака OSTY, з яким Клавдія Петрівна має фіт.

Схожі новини