Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Klavdia Petrivna відкрила обличчя, але інтригу продовжує тримати

Продюсери співачки не допускають її до журналістів

Колаж із сайту Львівський портал
Колаж із сайту Львівський портал

Найзагадковіша співачка України Klavdia Petrivna, яка рік виступала інкогніто, а прихильники губилися у здогадках — хто ж ховається за цим псевдонімом, нарешті скинула маску. На сольнику у Києві на сцену вперше вийшла без капелюха і показала личко.

Klavdia Petrivna — це 18-річна дівчина зі села Гірного, що на Львівщині, яка навчається у Дрогобицькому музичному коледжі імені Барвінського, Соломія Опришко.

Співачка з псевдонімом Klavdia Petrivna (псевдонім запозичений у героїні роману «Записки кирпатого Мефістофеля» українського письменника Володимира Винниченка) стала відомою у 2023 році, коли у соцмережах поширилися її пісні «Бережи мене», «Я щаслива» та уривки майбутніх треків. Відтоді артистка випустила два альбоми («Бережи мене» та «Їде дах»), записала кілька спільних треків з іншими виконавцями, зокрема вірусний «Барабан» з Артемом Пивоваровим.

Після того, як співачка «відкрилася», соцмережі «палають» обговоренням. Хтось захоплюється, мовляв, яка молодчина, інші критикують… То хто вона насправді ця талановита, самобутня співачка, яка стрімко увірвалася в український шоубізнес і наробила стільки галасу?

Після того, як загадкова артистка нарешті розсекретила свою особистість, інтерес до неї лише зріс. Але дізнатися щось більше про неї майже неможливо. Продюсери співачки не допускають до неї журналістів. Скажімо, усі мої спроби домовитися про інтервʼю з юною зіркою увінчалися провалом. Завдяки напрацьованим зв’язкам вдалося вийти на «брата» співачки — виконавця OSTY, який насправді не є родичем Соломії. Ця «родинність» — черговий міф. Згодом мені пощастило «дістати» телефон менеджерки Лідії. Але вона відповіла, що можуть дати лише пресреліз про те, що відбулося у Палаці спорту. «Та ця інформація є на всіх сайтах, — вмовляла я. — Хочу поспілкуватися з артисткою наживо». — «Наразі це неможливо», — відповіли.

Тим часом соцмережі вже кілька днів поспіль активно обговорюють співачку. Одні захоплюються, інші почали критикувати її «заурядну» зовнішність. Очевидно, очікували, що за капелюхом ховається фатальна красуня, а Klavdia Petrivna виявилась звичайною милою дівчиною, але з незвичайним голосом. І, схоже, ця «звичайність» багатьох чомусь розчарувала, а декого навіть обурила. Ці люди ніби відчули себе ошуканими.

Вийшло, як у відомих мемах про «очікування» і «реальність», які не збігаються. Але це проблеми тих, хто щось собі уявляв чи надумав. І точно не має стати проблемою юної Соломії, яка, попри шалений успіх, вперше зіткнулась з жорсткими реаліями шоубізнесу: коли часто судять, а відтак хейтять не за зміст, а за обкладинку.

Схожі новини