Передплата 2024 ВЗ

На Львівщині та в Києві викрили підпільне виробництво оливкової олії та соусів відомих італійських марок

  • 20.12.2023, 13:15
  • 719

Детективи Бюро економічної безпеки України (БЕБ) викрили підпільне виробництво оливкової олії та соусів відомих італійських марок. Жителі Києва та Львівщини організували роботу заводу, на якому виготовляли підроблені товари

Фото: БЕБ
Фото: БЕБ

Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

Детективи провели 20 обшуків на території міста Києва, Львівської, Харківської та Дніпропетровської областей. На складах та місцях продажу підроблених товарів вилучено понад 90 тонн оливкової олії та інших продуктів. Під час обшуку на території Львівської області виявлено та вилучено лінію з розливу оливкової олії, обладнання, тару, сировину та готову продукцію.

Використовуючи фірмове найменування та товарні знаки, фальсифікат продавали через мережу магазинів під виглядом оригінальної продукції. Одна із постраждалих компаній вже заявила про спричинену їй матеріальну шкоду. Загальна орієнтовна вартість вилученого становить майже 7,5 млн грн.

Наразі незаконна діяльність заводу із виробництва підробленої оливкової олії та точок продажу припинено. Досудове розслідування триває.

Схожі новини