Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Найкраща для схуднення каша на сніданок

Ця каша зігріє вас зсередини і сприятиме зниженню ваги

Побутує думка, що влітку схуднути легше, якщо займатися спортом просто неба та вживати багато свіжих корисних салатів. Однак з настанням холодів підтримувати здорове харчування стає проблематично. На щастя, на сніданок є зернові, які можуть зігріти вас зсередини і сприятимуть зниженню ваги, і це не просто вівсянка.

Дієтолог Кетрін Джервасіо у статті She Finds рекомендує кіноа на сніданок. Вона під­креслює численні пере­ваги кіноа для зниження ваги та стану здоров’я в цілому.

Кіноа — це багате на поживні речовини ціле зерно, багате на клітко­вину і білок, що робить його ідеальним вибором сніданку. Джервасіо по­яснює, що кіноа забез­печує необхідні калорії для підтримання енергії, клітковину — для зни­ження рівня ліпідів та білки — для нарощування м’язової маси. Ця комбі­нація поживних речовин допомагає почуватися ситим протягом ранку, зменшуючи спокусу пе­рекусити обробленими продуктами або пере­їдати під час обіду.

Джервасіо пропонує приготувати на сніданок кашу з кіноа. Варіть кі­ноа у мигдальному моло­ці до повної готовності, потім підсолодіть клено­вим сиропом або медом і посипте фруктами або горіхами. Це «теплий» та приємний вибір для хо­лодної погоди. Начинку підбирайте на свій смак — солодку або солону. Незалежно від того, на­скільки вам це подоба­ється, включення кіноа до свого ранкового раці­ону забезпечить ваш ор­ганізм необхідними для успішного дня поживни­ми речовинами.

Схожі новини