Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Закарпатті 10 осіб намагалися незаконно потрапити до Угорщини, ще троє «рвалися» до Румунії

  • 06.10.2023, 13:40
  • 414

Так, під час реалізації інформації, що надійшла від співробітників оперативно-розшукового відділу, прикордонний наряд від відділу «Косино» затримав за 300 метрів до кордону з Угорщиною шістьох осіб, мешканців Закарпаття

13 порушників кордону запинили минулої доби на кордонах з ЄС прикордонники Мукачівського загону. Ще чотирьох закарпатців, які планували незаконно перетнути українсько-угорський кордон, затримали сьогодні вранці військовослужбовці відділу «Лужанка». На маршруті порушників відбулося спрацювання фотопастки.

Тим часом на кордоні з Румунією прикордонний наряд від відділення «Великий Бичків» затримав двох братів з Буковини. Чоловіки планували перепливати Тису. Для цього заздалегідь «озброїлися» дитячими надувними колами, запаслися грошовими коштами та сміттєвими пакетами для упаковки речей. Кінцевою метою буковинців мала стати Польща.

Ще одного «водолаза» затримали прикордонники відділу «Тячів». Правопорушник, мешканець Донеччини, прибув у прикордоння на таксі. Своїх намірів щодо незаконного перетину кордону чоловік не приховував.

Усі троє «плавців» не мали жодного уявлення, якої складності перепону вони планували долати.

Для з’ясування усіх обставин та складання протоколів про адмінправопорушення, передбаченого ст. 204−1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», затриманих доставили до прикордонних підрозділів.

Схожі новини