Передплата 2024 «Добрий господар»

Природна, столова, мінеральна, очищена та інші: мінігайд по різних видах питної води та їхніх відмінностях

  • 14.09.2023, 14:55
  • 849

Дотримання питного режиму — запорука здоров’я й відмінного самопочуття. Але важливо не тільки вчасно пити воду, а й правильно обирати її.

Є кілька різновидів питної води, які відрізняються за вмістом мінералів, обробкою та джерелами походження.

Найпоширеніші види питної води

  • Природна вода походить з природних джерел, артезіанських свердловин або інших природних резервуарів. Вона вважається природною, оскільки проходить природний процес фільтрації та очищення через ґрунт, породи та геологічні шари.

Різновидами природної є джерельна та артезіанська. Джерельна вода витікає з природних джерел. Завдяки природному очищенню вона кришталево чиста. Однак після контакту з зовнішнім середовищем може відбуватися її забруднення. Артезіанська вода набирається з артезіанських свердловин. Її видобувають зі спеціальних басейнів, які залягають під землею. Глибина може бути різною — від 100 до 1000 м. Така вода надійно захищена шаром ґрунту, тому не піддається впливу навколишнього середовища. Вона зберігає свої корисні властивості, як і сотні років тому.

  • Мінеральна вода містить різні мінерали та елементи. Видобувають її з підземних джерел, тому вона містить залізо, фтор, натрій. Така вода має лікувальні властивості, її часто призначають з метою профілактики різних захворювань.
  • Столова вода. Саме її найчастіше називають питною. Це вода, яку п’ють за столом, під час прийому їжі, використовують для приготування страв і напоїв.
  • Газована вода — вода, в яку додано вуглекислий газ для створення бульбашок. Вона може мати різні рівні газованості та різні смакові добавки.
  • Спеціалізована вода — з різними компонентами чи електролітами, призначена для відновлення рівноваги рідини у організмі, особливо після фізичних навантажень.

Не знаєте, що краще обрати? Моршинська в бутлі — чудовий вибір і для дому, і для офісу! Замовити її можна з доставкою додому та в офіс від сервісу My Water Shop. Це зручно, економно та вигідно!

Яку воду можна пити щодня?

Для щоденного пиття рекомендується споживати чисту та безпечну воду, яка задовольняє стандарти якості та не містить шкідливих домішок чи забруднень. Пити воду з крана точно не варто — у багатьох містах України її якість є незадовільною. Краще замовити доставку питної води у бутлях додому. Це буде швидко, зручно і, головне, безпечно!

У My Water Shop ви можете замовити якісну питну воду за найкращими цінами. Вона має приємний смак, відмінно втамовує спрагу, освіжає, дарує силу та енергію.

Великий вибір, доступні ціни, якісний сервіс, швидка доставка, приємні знижки — головні переваги співпраці з сервісом доставки My Water Shop.

Схожі новини