Передплата 2024 «Добра кухня»

Вже п’ятий об'єкт за літо 2023 року ввела в експлуатацію КН РІЕЛ

  • 15.09.2023, 09:00
  • 1 216

Ще 135 новеньких комфортних квартир з’явилося у Львові

ЖК «Голоські Кручі»
ЖК «Голоські Кручі»

Корпорація Нерухомості РІЕЛ ввела в експлуатацію першу чергу ЖК «Голоські Кручі». Це вже п’ятий об'єкт нерухомості, який отримав сертифікат цього літа, два об'єкти було здано у Києві й три у Львові.

Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник
Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник

«Маємо завершений ще один успішний проєкт. Окрім відмінної якості будівництва, власники помешкань автоматично отримують усі зручності як внутрішньої, так і зовнішньої інфраструктури. Адже, поруч паркові зони, територія комплексу обладнана місцями для барбекю, дитячими ігровими майданчиками та альтанками. Тут в безпосередній близькості розташовані школи, дитячі садки, магазини, кафе. Окремої уваги заслуговує близькість озера Стосик», — каже Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник.

Загалом комплекс складається із двох черг на два десятиповерхові будинки комфорт-класу. Збудовані вони за монолітно-каркасною технологією, з автономним опаленням та підземним паркінгом. Стіни утеплені пінополістиролом, територія закрита від авто і охоронятиметься. Обидві черги мають сертифікат готовності до експлуатації.

«Рухаємося вперед: щодня, метр за метром, поверх за поверхом, будуємо якісно та надійно. Також ми маємо чимало планів та амбітних проєктів. Віримо в те, що нам усе вдасться, — розповідає Ростислав Мельник. — Головне, самовіддано працювати, допомагати нашим захисникам та вірити в свою країну».

Станом на сьогодні практично усі квартирі в комплексі продані, що свідчить про успішність проєкту. У відділі продажу компанії кажуть, що мають пропозиції нерухомості у готових будинках, та в таких, що перебувають на початковій стадії зведення. І що важливо — придбати помешкання в них можна за урядовою іпотечною програмою «єОселя».

Схожі новини