Передплата 2024 «Добрий господар»

Міський голова Борисполя поповнив лави ЗСУ

  • 06.09.2023, 12:46
  • 782

Міський голова Борисполя Володимир Борисенко, обраний від «Європейської Солідарності», повідомив на своїй сторінці у Facebook про вступ до лав ЗСУ

«Найголовніше для нас сьогодні - здобути перемогу. Ця боротьба потребує дій. Від кожного з нас. Розпочався мій шлях як військовослужбовця ЗСУ. Кожен має бути готовий стати на захист України. Суспільство має усвідомити, що коли один із військових зазнає поранення чи, не дай Боже, гине, то на його місце має прийти інший», — переконаний Борисенко.

«Не має значення хто ти: міський голова, депутат, підприємець, водій, механік… Саме зараз настав вирішальний і переломний момент війни. Від кожного залежить подальша доля цілої країни», — вважає голова громади.

«Запитайте себе: що ви будете згадувати про ці часи? Хто ви у цій війні? Ті, хто покладає відповідальність на інших? Чи ті, хто стане силою, що здобуде перемогу? Долучайтеся до лав Збройних Сил України. Ця війна триває не одне століття і нам випав шанс не передати її дітям. Честь маю! Слава Україні!», — пише Борисенко.

Як повідомила раніше співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко, понад 2500 партійців захищають Україну в підрозділах Сил оборони. На фронті воюють 328 депутатів різних рівнів від «ЄС».

"Рух Чесно" підготував інфографіку щодо депутатів на фронті - хто від яких партій захищає Україну. При тому, що наші фракції і в ВР, і в місцевих радах як правило в опозиції. Влада в «Слуг» і Ко", — написала Геращенко.

«Загалом, понад 2500 партійців „ЄС“ зараз на фронті, на найгарячіших напрямках. Серед них багато депутатів всіх рівнів. Пишаємося вами, колеги», — зазначила співголова фракції.

Схожі новини