Передплата 2024 «Добра кухня»

Напівоголений маніяк душив жінку, яка гуляла з дитиною у Стрийському парку

Адміністрація парку обіцяє значно посилити заходи безпеки в парку, і вже вирушили на пошуки злочинця

У вівторок, 5 вересня, серед білого дня (о 14.30) в Стрийському парку трапився інцидент — з кущів в одних трусах вибіг маніяк. Навіжений чоловік років орієнтовно тридцяти підсів на лавочку до мами, яка була в парку з дитячою коляскою, і почав її душити… Це трапилося біля алеї, яка веде до кінотеатру, неподалік дитячого майданчику. На порятунок молодої жінки кинулися відвідувачі парку. Потерпіла мама обійшлася переляком та болями шиї від рук злочинця. Вона трималась руками за шию і вся тремтіла… Нападник втік, коли побачив, що поруч зʼявились люди, які прибігли на крик жінки…

Про інцидент «ВЗ» розповіла львів'янка, яка стала свідком. Від шоку молода жінка досі не може відійти…

Хочемо застерегти мам, які гуляють в парку з малими дітьми, не шукати тихого відокремленого місця, де не ходять люди. Задля вашої безпеки гуляйте в людних місцях.

Директорка Стрийського парку Олена Мазурик розповіла «ВЗ», що 5 вересня охоронці парку зробили зауваження дивному відвідувачу, який йшов в одних трусах. Чоловік зробив вигляд, що почув їх, але… На жаль, охоронці не до кінця простежили за тим, щоб маніяк покинув парк.

«У нас не часто трапляються такі прикрі випадки, — продовжує розмову пані Олена. — Досі Стрийський парк вважався одним з найбезпечніших у Львові. Після телефонного дзвінка від „ВЗ“, особисто дала охоронцям вказівку ретельно перевірити парк і знайти цього чоловіка, який, очевидно, має проблеми з психікою. Будемо прискіпливіше ставитися до безпеки. Якщо побачать неадекватних відвідувачів, то будуть викликати поліцію. До кінця року маємо значно посилити заходи безпеки в парку. На основних алеях буде встановлено відеоспостереження. Працюємо над цим».

Схожі новини