Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Ізраїль передав меддопомогу українським військовим

  • 23.08.2023, 13:00
  • 564

Міністерство охорони здоров’я Ізраїлю передало ЗСУ кілька тонн ліків, вартість яких — 100 млн гривень

Фото ілюстративне із мережі
Фото ілюстративне із мережі

Збір коштів організували за запитом ЗСУ. За декілька місяців необхідну суму накопичили та придбали медикаменти для українських воїнів.

Закупівлю ліків допомогли здійснити Міністерство охорони здоровʼя, Міністерство закордонних справ, Міноборони України, ЗСУ, Міністерство охорони здоров’я Ізраїлю, посольство Ізраїлю в Україні та інші партнери.

«Ми продовжуємо допомагати Україні у цей важкий час, тож на прохання української сторони були зібрані кошти й організована передача гуманітарної допомоги. Плануємо подальшу співпрацю між нашими країнами», — заявив посол Ізраїлю в Україні Михайло Бродський.

«Ця подія є прикладом ефективної міжнародної співпраці, взаємодії державного, приватного та громадського сектору і їх важливого внеску у забезпечення наших військових необхідною допомогою», — додала заступниця Міністра охорони здоров’я України з питань цифровізації Марія Карчевич.

Завдяки спільним зусиллям нашим військовим буде передали найважливіші медикаменти, що допоможуть зберегти їхнє здоров’я і життя.

Схожі новини