Передплата 2024 «Добрий господар»

«А де закон про 30 тисяч військовим?»

  • 10.06.2023, 22:19
  • 934

Порошенко під час виступу у Верховній Раді закликав депутатів негайно розглянути у другому читанні пакет законів щодо підтримки військових

«У мене запитання — а де законопроєкт про 30 тисяч військовим? А де законопроєкт, який ми проголосували про поранених? А де врешті решт законопроєкт про вшанування жертв Бузкового гаю?», — обурився Порошенко.

«Я дякую, що у нас на робочій групі була ефективна співпраця, але ми маємо терміново завершити, винести і сьогодні їх проголосувати», — наголосив Порошенко.

Він також нагадав, що досі не виконані зобов’язання України як кандидата на членство в Євросоюзі.

«За два тижні - річниця з моменту надання Україні статусу країни-кандидата. Хтось тоді обіцяв, що ми за два дні виконаємо всі сім умов. Хтось — за два місяці, хтось за два тижні. Рік пройшов, і я, повернувшись з Брюсселю, можу наголосити, що під час зустрічей є захоплення українською армією, але немає оплесків за ту роботу, яку парламент, український уряд і Офіс президента мали зробити», — зауважив Петро Порошенко.

«Завтра ми будемо відзначати річницю безвізу, який я підписав. Тоді ми зробили 144 зміни до законів — сьогодні ми маємо зробити 7 за цей тиждень. Зробімо!», — закликав Порошенко.

Схожі новини