Передплата 2024 «Добрий господар»

ЗСУ стабілізували ситуацію поблизу Бахмута, — речник

  • 27.03.2023, 09:15
  • 530

Українські військові змогли стабілізувати ситуацію у районі Бахмута

Фото умовне із мережі
Фото умовне із мережі

Утім, навколо міста тривають.

Про це розповів речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарафону.

«Учора було по всьому Бахмутському фронту 18 штурмів, сьогодні було 17. До того було від 35 до 50 і більше. Проте це потребує детальнішої верифікації, аналізу. Можливо, це у ворога такий маневр резервами їхніми. Вогонь поки що він здійснює такий же щільний вогонь по Бахмутському напрямку — 268 обстрілів було всього», — заявив Череватий.

Він додав, що за добу окупанти втратили танк, декілька одиниць артилерії, два безпілотники, ротний командно-спостережний пункт та десять польових складів боєкомплектів.

Тим часом рашисти активізували роботу артилерії на Лимансько-Куп'янському напрямку.

«За добу окупанти завдали 370 ударів зі ствольної та реактивної артилерії. Наші військові на цьому напрямку відбили 10 атак росіян», — зазначив Череватий.

Череватий також відреагував на повідомлення західних ЗМІ та західної розвідки про те, шо наступ окупантів на сході України призупинився.

«Ми не дали ворогу ніде прорвати нашу оборону. Не дали йому досягнути якогось значного успіху у стратегічній наступальній операції. Тому, можливо, можна й погодитися з цим твердженням», — наголосив речник.

Схожі новини