Передплата 2024 ВЗ

«Чому жінки вбивають» по-українськи: на Київщині від рук колишньої помер чоловік

  • 25.03.2023, 13:30
  • 1 490

У Київській області жінка отруїла свого колишнього, від якого 20 років тому завагітніла. Ще кільком чоловікам вона передала горілку з талієм — небезпечною речовиною

Фото WAS із місця затримання підозрюваної
Фото WAS із місця затримання підозрюваної

Серед постраждалих — і жінки. Зокрема, дружина іншого чоловіка, з яким підозрювана також раніше зустрічалася.

Про це повідомила поліції Київської області.

Відомо, що жінка надіслала алкоголь із талієм колишньому, від якого була вагітна 20 років тому. Він випив і одразу помер.

Тим часом другу пляшку рому із подружками випила дружина іншого чоловіка, з яким жінка також колись зустрічалася.

«Раптовою та страшною смертю вмирає молодик з Іванкова, ще 5 людей ледь не загинули від загадкового отруєння талієм. Усі жертви напередодні отримали посилки з „призом“ — пляшку спиртного та солодощі. Кримінальна поліція Київщини затримала жінку, яка відправляла потерпілим смертельні пакунки», — розповів очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

За даними слідства, 14 лютого, на День святого Валентина, постраждалий отримав повідомлення у месенджер від невідомого номера про те, що його номер телефону брав участь у розіграші та виграв приз.

Через кілька днів він дійсно отримав пляшку рому та три шоколадки. Після того, як він скуштував алкоголь — йому стало зле. Згодом чоловік помер у лікарні.

Отруїлися алкоголем і жінки.

«2 лютого у мене був День ангела, і я вирішила запросити подруг відзначити. Ми розпили пляшку рому, яку я напередодні виграла в розіграші. Через кілька днів нам усім стало зле. Почало пекти в грудях і німіло тіло. Ми з подругою поїхали до Києва, і нас поклали в реанімацію. Волосся випадало жмутами», — розповіла потерпіла Інна.

Правоохоронці знайшли жінку, яка відправляла за допомогою кур'єрської служби пляшки рому з отрутою.

Вони з‘ясували, що 20 років тому підозрювана жила в Іванківському районі та мала стосунки з померлим чоловіком, але сімейне життя у них не склалося.

Чоловік однієї з чотирьох отруєних постраждалих теж, як виявилося, мав колись стосунки з цією жінкою.

«Під час санкціонованого обшуку в будинку 35-річної зловмисниці виявили та вилучили ще дві пляшки алкоголю, телефони, стартові пакети, пляшки з невідомими рідинами, речі, в яких вона здійснила покупку „подарунків“, та інше. Поліцейські затримали жінку та перевезли в ізолятор тимчасового тримання. За фактом умисного вбивства слідчі Вишгородського управління поліції Київщини, за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури, повідомили зловмисниці про підозру [ч.1 ст.115 ККУ]», — зазначили правоохоронці.

Наразі жінці загрожує до 15 років позбавлення волі.

Схожі новини