Передплата 2024 ВЗ

росія змінює цілі для ураження в Україні, — розвідка

  • 23.03.2023, 11:15
  • 514

росіяни переорієнтовують напрямки своїх ударів: енергетика досі є мішенню, та основною ціллю можуть стати військові об'єкти, концентрація українських військ і логістика

Фото ілюстративне із мережі
Фото ілюстративне із мережі

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

За його словами, кліматична зима вже закінчується, а кремлю так і не вдалося зруйнувати українську енергосистему. Тому окупанти зараз будуть дещо переорієнтувати напрямки завдання ударів.

Йдеться і про і військові об'єкти, і концентрацію військ, і систему логістики наших угруповань.

Представник ГУР додав, що удари по нафтобазах підтвердили те, що росіяни намагатимуться знищити ті критичні елементи інфраструктури, які нам необхідні для успішних бойових дій. Водночас енергетика також є серед цілей ворога.

Ціллю досі є й об'єкти критичної інфраструктури, насамперед економічні - ті, які впливають на розвиток нашої держави: нафтопереробні підприємства, підприємства оборонно-промислового комплексу.

Скібіцький зауважив, що мішенями ворога також можуть стати гідротехнічні та очисні споруди, як про це раніше говорили у Повітряних силах.

«Ми аналізуємо розвідку яких об'єктів здійснює рф. Серед них є і гідротехнічні споруди, мости через Дніпро, аеродроми та аеропорти, шляхи постачання озброєння та військової техніки, які надходять із Заходу. росія постійно здійснює розвідку цих об'єктів, зокрема — космічну», — пояснив він.

Схожі новини