Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Окупанти активізували обстріли з мінометів та ствольної артилерії, — ОК «Південь»

  • 19.03.2023, 12:45
  • 524

росіяни активізували обстріли з мінометів та ствольної артилерії по акваторії Дніпро-Бузького лиману, в напрямку Очакова і Куцурубської громади

Фото ілюстративне із мережі
Фото ілюстративне із мережі

Про це повідомили у пресцентрі Оперативного командування «Південь».

Відтак з мінометів та ствольної артилерії ворог обстрілював акваторію Очаківської громади. Пошкоджень інфраструктури та людських втрат немає.

У зоні відповідальності ОК «Південь» ворог намагається посилити тиск вогневими ураженнями в рамках контрбатарейної боротьби та із застосуванням авіації.

«Увечері пара ворожих винищувачів Су-35 завдали удару двома ракетами типу Х-59 в Бериславському районі Херсонщини. Одну ракету знищено в повітрі, інша влучила в сільськогосподарські угіддя. Без втрат та руйнувань. Протягом доби тривали обстріли, але їхня кількість дещо зменшилася. Якщо раніше фіксували понад 90, то наразі - понад 60», — йдеться у повідомленні.

За даними ОК «Південь», наші ракетно-артилерійські підрозділи продовжують бойову роботу по ретельно вивірених об'єктах і пунктах базування ворога.

«За її результатами маємо підтвердження про знищення зенітно-ракетного комплексу „Стріла-10“, пересувного пункту розвідки і управління, танку Т-62, а також зменшено артилерійську потужність ворога на 2 артустановки», — вказано у зведенні.

Схожі новини