Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Крим відвойоюємо»!

  • 31.01.2023, 11:30
  • 533

На запитання, чи вважає розвідка, що захід українських військ до окупованого Криму спонукатиме президента рф путіна застосувати ядерну зброю, начальник ГУР МО України зазначив: «Це неправда. І Крим нам повернуть. Я вам більше скажу: все розпочалося у Криму в 2014 році - і на цьому все закінчиться»

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов вважає, що цього року рф зосередиться на окупації більшої території у Донецькій та Луганській областях. Відновлення наступу з білорусі він називає малоймовірним, такий крок може свідчити лише про намір відволікти і розділити сили оборони, заявив Кирило Буданов у інтерв'ю Washington Post. Він також додав, що «ми маємо зробити все, щоб до літа Крим повернувся додому».

«Це тактика лякання. росія — країна, від якої можна очікувати багато чого, але не відвертого ідіотизму. Вибачте, але цього не станеться. Нанесення ядерного удару призведе не просто до військової поразки росії, а до розпаду росії. І вони це дуже добре знають», — заявив керівник воєнної розвідки України.

Схожі новини