Передплата 2024 «Добра кухня»

На Луганщині біля Сватового окупанти будують лінію оборони

  • 01.12.2022, 11:15
  • 557

російські загарбники будують лінію оборони поблизу Сватового Луганської області, а в Хрустальному загарбники оголосили про завершення мобілізації

Про це повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

«Аби зупинити просування українських воїнів на Сватівському та Лиманському напрямках, росіяни проводять інженерне обладнання лінії оборони. Також вони продовжують переміщення туди особового складу, боєприпасів і пально-мастильних матеріалів для комплектування та забезпечення нових підрозділів і тих, що зазнали втрат», — йдеться в повідомленні.

У Хрустальному загарбники оголосили про завершення мобілізації, однак патрулювання міста не припиняється, на виїздах із населеного пункту проводиться ретельна перевірка чоловіків.

Також, за даними ОВА, відомо про формування у так званій «лнр» добових планів на мобілізацію, аби процес відбувався не так помітно для суспільства.

Так, у Луганську планують примусово (або частково) мобілізувати по 50 осіб, в Алчевську і Перевальську — по 30, у Хрустальному — 20.

«Де вони будуть розміщуватися? Наприклад, у Біловодську, де в деяких покинутих будинках вже розселилися військові рф. Окупаційний селищний голова продовжує збирає інформацію і складає додаткові списки порожнього житла», — зазначили в ОВА.

Схожі новини