Передплата 2024 «Добрий господар»

Президент збирав Ставку верховного головнокомандувача

  • 28.11.2022, 17:15
  • 550

Президент Володимир Зеленський зібрав чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, де обговорили плани росіян і реагування на них

Володимир Зеленський. Фото із мережі
Володимир Зеленський. Фото із мережі

«Головнокомандувач і командувачі військ оперативних напрямків доповіли про актуальну ситуацію на фронтах і дії сил оборони з деокупації української території. Члени Ставки також заслухали інформацію керівників розвідки щодо планів ворога на найближчу перспективу.

Були узгоджені шляхи реагування на можливі виклики, пов’язані з діями противника", — йдеться у повідомленні.

Окрім того, на засіданні розглянули відновлення енергетичної системи та її захист від імовірних російських атак, а також забезпечення громадян зв’язком та доступом до тепла, проаналізували облаштування Пунктів незламності.

У засіданні взяли участь: керівник ОП Андрій Єрмак, секретар РНБО Олексій Данілов, міністр оборони Олексій Резніков, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, начальник ГУР Кирило Буданов, голова Служби зовнішньої розвідки Олександр Литвиненко, командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський та командувачі військ оперативних напрямків.

До засідання Ставки також приєдналися міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, міністр інфраструктури Олександр Кубраков, інші члени уряду, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Схожі новини