Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Рішення Європарламенту — ганебний ляпас путіну»

  • 23.11.2022, 15:28
  • 848

Резолюція Європарламенту про визнання росії країною-спонсором тероризму — важливе, правильне та символічне рішення на шляху до повної міжнародної ізоляції путінського режиму, до розірвання політичних, економічних та правових зв’язків цивілізованого світу з країною-агресором

Про це у Facebook пише Петро Порошенко.

«Надзвичайно переконливим сигналом кремлю є те, що резолюцію ухвалено абсолютною більшістю голосів в залі. Якщо в москві планували знайти „слабку ланку“ в Обʼєднаній Європі, то сьогодні отримали чергового ганебного ляпаса», — зауважує Порошенко.

«Наші єдність і солідарність не зламати, а кожен новий терористичний напад росії проти України, кожен черговий день війни лише зміцнює наші ряди. Цей рух тепер не спинити, адже порвати з росією та всім, що з нею повʼязує, стає трендом в європейській та світовій політиці», — констатує п’ятий президент.

«Переконаний, що терористичний статус росії має значно полегшити схвалення Європейським Союзом наступних пакетів санкцій, адже карати спонсора тероризму та терористичний режим не тільки морально легше, але і морально зобов’язує», — вважає Порошенко.

Він також нагадав, що «Європейська Солідарність» активно просувала це питання через міжпартійні канали комунікації зокрема з партнерами з Європейської народної партії.

«Вдячний за підтримку наших ідей та пропозицій. Тепер справа за урядами держав-членів ЄС, бо саме їхні рішення матимуть вирішальне значення та відповідні правові руйнівні наслідки для злочинного путінського режиму», — переконаний Петро Порошенко.

Схожі новини