Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Маск розповів, що буде в оновленому Twitter

  • 22.11.2022, 14:15
  • 680

Мільярдер, засновник компаній «SpaceX» Ілон Маск презентував концепцію Twitter 2.0 з покращеним сервісом

Як повідомляє The Verge, зустріч зі співробітниками відбулася у штаб-квартирі соцмережі у Сан-Франциско 21 листопада.

Згідно з планом Twitter 2.0, компанія працюватиме над шифруванням повідомлень та додасть до них можливість надсилання зашифрованих відео та здійснення голосових дзвінків.

«Ми хочемо, щоб користувачі могли спілкуватися, не турбуючись про свою конфіденційність та не хвилюючись про витоки даних з Twitter… Таке вже траплялося кілька разів раніше», — сказав Маск.

2018 року Twitter попередив, що певна кількість повідомлень між компаніями та їхніми клієнтами була доступна стороннім особам протягом понад року. А на початку 2022 року уряд США звинуватив колишнього співробітника Twitter у зламі даних користувачів.

Протягом багатьох років Twitter кілька разів запускав, а потім призупиняв послугу зашифрованих повідомлень. Але тепер Маск налаштований на розгортання цієї функції - робота над нею буде пріоритетом. Новий власник соцмережі похвалив Signal, шифрований некомерційний месенджер. Маск сказав, що розмовляв із його творцем Моксі Марлінспайком, який зараз «потенційно готовий допомогти» із шифруванням повідомлень у Twitter.

Схожі новини