Передплата 2024 «Добра кухня»

Бойовики обстрілюють пункт пропуску на Луганщині

  • 19.02.2022, 14:30
  • 769

Бойовики обстрілюють контрольний пункт вʼїзду-виїзду «Щастя» у Луганській області

Бойовики обстрілюють пункт пропуску на Луганщині
Бойовики обстрілюють пункт пропуску на Луганщині

За свідченнями очевидців, пункт обстрілюють з окупованої території — зі села Весела Гора. Ймовірно, бойовики застосовують міномети 82-мм калібру. Снаряди пошкодили огорожу пункту пропуску.

Держслужба з надзвичайних ситуацій повідомила, що приблизно об 11:35 вона отримала інформацію про обстріл Щастя, під час якого були пошкоджені ворота третього ходу Державної пожежно-рятувальної частини-32. Особовий склад перебуває у безпечному місці в рукавній вежі. Жертв та постраждалих немає.

Деталі

Загострення ситуації на Донбасі розпочалося уранці 17 лютого, коли бойовики «ДНР» і «ЛНР» розпочали масовані обстріли — під обстріл потрапили 22 населені пункти. У Станиці Луганській обстріляли дитячий садок, під час троє працівників отримали контузії. Також пошкоджені довколишні будівлі.

Більше того, бойовики обстріляли школу у Врубівці неподалік міста Попасна. За добу поранені щонайменше четверо людей. Серез них — українські військові.

18 лютого масові обстріли продовжилися. Водночас ватажки бойовиків «Л/ДНР» оголосили евакуацію мешканців окупованих територій до Росії через нібито загрозу наступу з боку українських військових.

Однак в українській армії та в РНБО запевнили, що Україна не планує наступу на окупований Донбас.

Читайте також: На Донбасі припинена подача води

Фото архівне з мережі

Схожі новини