Передплата 2024 ВЗ

Зеленський відвідав передові позиції військових на Донбасі

  • 17.02.2022, 16:50
  • 826

Президент України Володимир Зеленський відвідав позиції українських військовослужбовців на передній лінії оборони, де тривають інтенсивні обстріли

Зеленський відвідав передові позиції військових на Донбасі
Зеленський відвідав передові позиції військових на Донбасі

Про це повідомляє сайт ОП.

Володимир Зеленський оглянув зразки новітнього озброєння та військової техніки, передані до підрозділів Збройних Сил України, зокрема переносні протитанкові ракетні комплекси FGM-148 Javelin та NLAW, а також гранатомети М141.

Глава держави поспілкувався з військовослужбовцями та вручив їм подарунки.

«Пишаюся вашим героїзмом. Ви стоїте на захисті незалежності України та даєте гідну відсіч ворогові. Відчуваємо постійну гордість за наших захисників», — наголосив він.

Крім того, президент пообідав із військовими.

Вас також може зацікавити: Євросоюз прокоментував обстріли на Донбасі

Водночас українська делегація у Тристоронній контактній групі просить ОБСЄ невідкладно скликати позачергові консультації групи з питань безпеки, а також засідання у «мінському» форматі.

Адже від початку доби 17 лютого окупанти понад 40 разів обстрілювали позиції ООС.

У результаті, пошкодили будівлю дитячого садочку в районі Станиці Луганської, снаряди також влучили на двір Врубівського ліцею. В обох будівлях під час обстрілів перебували діти, учні та персонал.

Також під час обстрілів бойовики пошкодили житлові будинки та обʼєкти інфраструктури. Поранення загалом отримали троє мирних жителів.

Читайте також: Обстріли поблизу Щастя: окупанти пошкодили лінію електропередач

Фото: сайт ОП

Схожі новини