Передплата 2024 «Добра кухня»

Обстріли поблизу Щастя: окупанти пошкодили лінію електропередач

  • 17.02.2022, 13:15
  • 805

Через артобстріли російськими військами поблизу міста Щастя пошкоджена лінія електропередач, втрат немає

Обстріли поблизу Щастя: окупанти пошкодили лінію електропередач
Обстріли поблизу Щастя: окупанти пошкодили лінію електропередач

Про це у Facebook повідомляє Щастинська територіальна громада.

«Поблизу міста Щастя вранці 17.02.2022 року здійснено артобстріл. Обстріляли селище Старий Айдар та Лобачеве. Велика ймовірність повторення обстрілу. Усіх жителів Щастинської громади переконливо просимо не виходити на вулицю, знаходитись в приміщеннях та поблизу укриттів», — йдеться в повідомленні.

Потім в тергромаді інформували, що обстріли припинилися.

«Втрат серед мирного населення немає. Значних руйнувань інфраструктури немає. В селищі Старий Айдар пошкоджено лінію електропередач напругою 110 кВ, вирішується питання відновлення електропостачання. Просимо вас не піддаватися паніці, бути надзвичайно пильними та обережними, без нагальної потреби не виходити з приміщень», — додали в громаді.

Обстріли Мар'їнки

Російські окупанти обстрілюють околиці прифронтової Мар'їнки. Як повідомляє Цензор.НЕТ, на запису відео, яке опублікували в мережі, чути звуки кількох вибухів.

«Як мені пояснили, це йдуть прильоти. Страшно якось», — каже жінка, яка проводить зйомку.

Обстріли Врубівки

Російські окупанти обстріляли житлові квартали Врубівки Донеччини: пошкоджено школу, будинки та газогін. Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на ДСНС.

Обстріл відбувся біля 10:30 ранку. В результаті обстрілу було пошкоджено вікна в ЗОШ смт. Врубівка. На момент обстрілу в ЗОШ знаходилось 30 учнів та 14 персоналу. Наразі частина учнів та працівників школи знаходяться в підвальному приміщенні. Решту учнів забрали батьки.

Крім того в наслідок обстрілу пошкоджено газогін — без газопостачання залишилось 70 квартир в багатоповерхівках та 96 приватних будинків. Також внаслідок обстрілу був пошкоджений приватний будинок. Інформації про постраждалих наразі немає.

Відомо, що війська РФ обстріляли вулиці Цетральну, Первомайську, Юбілейну смт. Врубівка із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 122 мм.

Нагадаємо, що окупанти сьогодні також обстріляли Станицю Луганськ та влучили у дитсадок.

Читайте також: «Востаннє по школах лупили взимку 2017-того, в Авдіївці»: опозиція вимагає скликати засідання ТКГ

Фото: з мережі

Схожі новини