Передплата 2024 «Добра кухня»

Анатомія моди: показ колекція Valentino на Вандомській площі в Парижі

  • 27.01.2022, 20:00
  • 956

У Парижі триває тиждень високої моди. Креативний директор будинку П'єрпаоло Піччолі цього року представляє колекцію Anatomy Of Couture

Як інформує РБК-Україна показ будинку відбувся на Вандомській площі в Парижі. Моделі простували мармуровими сходами салону, де ніщо не могло відвернути гостей від споглядання нових творінь майстра.

Як пише, vogue.ua, на показі Valentino Couture в Парижі відбулася справжня революція — креативний директор бренду П’єрпаоло Піччоллі продемонстрував, що кутюр може пасувати дівчатам дуже різної вроди, тож необов’язково бути власницею ельфійської зовнішності, щоб носити ці невагомі сукні.

«Мені важливо було продемонструвати, що різні фігури потребують різного підходу до шиття, — каже креативний директор Valentino. — Звичайне розширення розмірної сітки не завжди працює — комусь пасує максимально простий одяг, комусь варто віддати перевагу драпуванням, а хтось найкраще почувається в асиметричному крої. Все індивідуально й на перший план тут має виходити анатомія людського тіла, диктуючи дизайнерові, що робити далі».

Читайте також: Українка Пономар — модель Schiaparelli

Схожі новини