Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Тільки без паніки: Зеленський звернувся до українців (ВІДЕО)

  • 20.01.2022, 09:45
  • 1 256

Президент України Володимир Зеленський закликав українців із закликом не панікувати через загрозу з боку Росії

Тільки без паніки: Зеленський звернувся до українців (ВІДЕО)
Тільки без паніки: Зеленський звернувся до українців (ВІДЕО)

Президент України опублікував звернення.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

Зеленський дорікнув українцям, що вони можуть «за секунду можуть зробити категоричний висновок, вірити чуткам, а не офіційним джерелам. Не відчувати, коли грають нашими емоціями. Не розуміти, коли маніпулюють нашими думками».

Він наголосив, що зараз інформаційний простір заповнений повідомленнями про можливу війну з РФ.

«А в чому, власне, новина? Хіба це не є реальністю вже 8 років? Хіба вторгнення не почалося у 2014 році? Хіба загроза війни з’явилась тільки зараз? Ці ризики існують вже не один день, і вони не стали більшими. Більшим став ажіотаж довкола них. І зараз активно нападають не нашу землю, а на ваші нерви. Щоб у вас було постійне відчуття тривоги», — заявив Зеленський.

Президент вважає, що єдина мета цієї напруги — послабити Україну та примусити її до поступок.

«Ми знаємо про всі можливі загрози і розуміємо всі наші можливі дії у відповідь. І це не новина. Ми розраховуємо передусім тільки самі на себе. Не тому що у нас немає підтримки — вона є. А тому що у нас є гідність і є гордість», — наголосив президент.

«Що робити вам? Тільки одне: зберігати спокій, холодну голову, впевненість у своїх силах, у своїй армії, у нашій Україні. Не накручувати самих себе, на все реагувати мудро. Не емоційно. Головою, не серцем», — переконує він.

Також Зеленський розповів про те, що чекає на Україну у 2022 році — від святкування Дня соборності і аж до Нового року.

«Я впевнений, що в новорічному зверненні я скажу: „Дорогі українці, ну я ж говорив! Ви молодці. Ми не панікували, не піддавались на провокації, ми були спокійними, сильними і зустрічаємо наступний новий рік без паніки, без страху. Сподіваюсь, без вірусів. І щиро вірю — без війни“. Слава Україні!» — підсумував президент.

Читайте також: Відбити у Путіна апетит до війни

Фото ОПУ

Схожі новини