Передплата 2024 «Добра кухня»

Єрмак заперечує, що свій ювілей він святкував на держдачі

  • 25.11.2021, 10:30
  • 656

Офіс президента і голова ОПУ Андрій Єрмак заперечили інформацію журналістів про те, що президент Володимир Зеленський і Офіс президента святкували день народження Єрмака на держдачі в Карпатах, використовуючи гелікоптери ДСНС

«Офіційно повідомляємо, що не було жодного 4-денного святкування з феєрверками, концертами, макетами венеційської архітектури, масовкою гостей та іншими принадами, які ще можна додумати для більшої ефектності. Не було використання державних чи приватних літаків жодних осіб, пов’язаних із будь-якими бізнесменами. Гвинтокрилами ДСНС гостей чи взагалі сторонніх осіб не перевозили, тим більше з розважальною метою», — йдеться в заяві, оприлюдненій у фейсбуці.

В Офісі президента додали, що Зеленський у п’ятницю поїхав до резиденції в Гуті, а в неділю вже був у Києві.

«Користування резиденцією протягом одного-двох днів, як і гвинтокрилами, які забезпечують пересування президента, відбувалося згідно зі звичайними протоколами щодо переміщення президента та його співробітників і користування відповідними об’єктами», — заявилив ОПУ.

Андрій Єрмак також заперечив цю інформацію, але не уточнив, як же ж він відсвяткував свій день народження.

«Цьогорічний ювілей я ніяк особливо не святкував, лишень в понеділок заїхав до батьків. Вигріб від мами, що рідко у них буваю і що виглядаю втомленим. У вівторок виділив одну годину, щоб прийняти привітання від колег в Офісі президента», — написав він у фейсбуці.

Ввечері 24 листопада видання «Українська правда» оприлюднило розслідування, в якому з посиланням на джерела у політичних колах повідомило про гучне святкування ювілею Андрія Єрмака в державній резиденції «Гута».

За даними видання, святкування тривали впродовж кількох днів, а серед гостей помітили бізнесмена з оточення Ігоря Коломойського Тимура Міндіча і заступника керівника Офісу Олега Татарова.

Згідно з розслідуванням, президент і голова його офісу прибули до Києва в неділю, у день народження, щоб відвідати офіційні заходи з нагоди Дня гідності й свободи.

«О 12-ій президент нагороджує воїнів, а вже о першій гвинтокрил ДСНС злітає з бази рятувальників у Козині і за дві години здійснює посадку в Івано-Франківську», — йдеться в розслідуванні.

Читайте також: День народження Єрмака святкували з гелікоптерами: був президент

Схожі новини