Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У “Шевченківському гаї” виступатимуть Маріанна Ільків, гурти “Шосте чуття”, Panchyshyn, Wszystko

22-23 серпня, у Музеї народної архітектури та побуту “Шевченківський гай” відбудеться концерт з нагоди святкування Дня народження України

Концертну сцену облаштують на галявині біля церкви зі села Кривка. Виступатимуть популярні співаки та гурти — «Шосте чуття», Wszystko, Panchyshyn, Yagodа, Петро Чернишенко та Маріанна Ільків. «Фішки» свята — фотовиставка «Фронтові друзі», шоу від кінологічної школи. Про це повідомив для «ВЗ» директор музею «Шевченківський гай» Сергій Ципишев.

«Літній сезон ми присвятили 30-му літу України — розповідали про важливі події в історії нашої держави, про людей, які змінювали і змінюють її, намагалися нагадати той шлях, який усі ми здолали за 30 років. Фінальним акордом стане спільне святкування — концерт для всієї родини», — додала співорганізаторка святкового концерту, брендменеджерка Роксолана Мудрак. — Окрім концерту на гостей свята чекає ще багато розваг та майстер-класів. Буде насичена святкова програма для дітей".

«Музей широко відчиняє браму для гостей, особливо для військових, наших Героїв, що захищають країну на Сході. Ми створюємо для них та їх родин своєрідну релакс-зону з різноманітними розвагами: від майстер-класів до грандіозного концерту», — підсумував Сергій Ципишев.

Читайте також: Що заплановано у Львові до Дня Незалежності (програма)

Схожі новини