Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Що заплановано у Львові до Дня Незалежності (програма)

  • 12.08.2021, 18:15
  • 869

Велика програма заходів, які відбудуться у Львові впродовж чотирьох вихідних днів до Дня Незалежності

Про це повідомляє ZAXID.NET.

П’ятниця, 20 серпня

  1. На Левандівці відбудеться фестиваль Параджанова. З 14:00 можна буде відвідати виставку кіноафіш, майстер-клас хендмейду, лекцію та кінопоказ.
  2. У Львові сольним концертом Національного академічного ансамблю пісні і танцю «Гуцулія» стартує фестиваль «Етновир» біля палацу Потоцьких.

Субота, 21 серпня

  1. На Левандівці відбудеться фестиваль Параджанова. З 14:00 можна буде відвідати виставку кіноафіш, майстер-класи та кінопоказ, а також долучитись до дискусії про патріотизм.
  2. Із 12:00 до 22:00 у дворику Ратуші відбудеться Sunday Bazaarr вінтажний арт-маркет, де будуть представлені локальні бренди, а також буде вечірка.
  3. На площі Ринок відбудеться відкритий кубок Львова з велоспорту.
  4. Хедлайнером другого фестивального дня «Етновиру», 21 серпня, стане хор ім. Г. Верьовки. Вони виступатимуть біля палацу Потоцьких в супроводі живого оркестру і, звичайно, танцювальної групи.
  5. О 19:00 на площі Ринок відбудеться відкриття фестивалю «Ніч у Львові».
  6. О 21:00 у будинку органної і камерної музики відбудеться органне відеошоу.

Неділя, 22 серпня

  1. Із 11:00 до 19:00 у Стрийському парку (верхня тераса) можна зібратись на родинний пікнік та взяти участь у майстер-класах з гончарства, аквагриму, пограти у регбі, теніс, смачно поїсти та послухати лекцію.
  2. У Парку культури стартує фестиваль морозива.
  3. У внутрішньому дворику Ратуші відкриють блошиний ринок Тлум&крам.
  4. Протягом 22 — 24 серпня у Парку культури відбудеться фестиваль домашніх улюбленців, де можна чіпувати свого улюбленця, взяти участь в конкурсах та перекусити.
  5. На Левандівці відбудеться фестиваль Параджанова. Із 14:00 можна буде відвідати виставку кіноафіш, майстер-клас з хореографії та кінопоказ.
  6. На площі Ринок відбудеться відкритий кубок Львова з велоспорту.
  7. У Львові триватиме фестиваль «Ніч у Львові».
  8. О 21:00 у будинку органної і камерної музики відбудеться органне відеошоу.

Понеділок, 23 серпня

  1. На Левандівці відбудеться фестиваль Параджанова. Із 14:00 можна буде відвідати виставку кіноафіш та кінопокази.
  2. У Парку культури триватиме фестиваль морозива.
  3. О 13:00 у сквері на вул. Євгена Коновальця відбудеться свято вулиці з майстер-класами, квестами та акустичним концертом.
  4. Протягом 22 — 24 серпня у Парку культури відбудеться фестиваль домашніх улюбленців, де можна чіпувати свого улюбленця, взяти участь в конкурсах та перекусити.
  5. О 20:30 на площі перед Оперою відбудеться концерт-дійство «Народження Незалежності». Виконавцями музичної частини стануть понад 200 осіб: хор та оркестр опери, Галицький академічний камерний хор, Львівський муніципальний хор «Гомін», Капела бандуристів «Карпати» Українського товариства сліпих.

Вівторок, 24 серпня

  1. О 09:00 на площі біля Оперного театру стартує святковий «Забіг у вишиванках».
  2. Вранці також відбудеться піший «Марш нескорених». Він розпочнеться о 09:00 з Личаківського кладовища, учасники пройдуть за маршрутом на Меморіалу Героїв Небесної Сотні.
  3. Протягом 22 — 24 серпня у Парку культури відбудеться фестиваль домашніх улюбленців, де можна чіпувати свого улюбленця, взяти участь в конкурсах та перекусити.
  4. Святкування у «Шевченківському гаю». Можна буде спробувати страви бойківської кухні, майстер-класи, концерт.
  5. Із 12:00 у палаці Хоткевича відбудеться святкова програма.
  6. На Левандівці відбудеться фестиваль Параджанова. Із 14:00 можна буде відвідати виставку кіноафіш, взяти участь в екскурсії Левандівкою та сходити на концерт.
  7. У Парку культури стартує фестиваль морозива.
  8. О 16:30 на площі перед пам’ятником Тарасові Шевченку відбудеться Акафіст до Пресвятої Богородиці.
  9. О 17:00 львів’ян запрошую на RE ZAVOD FEST на вул. Заводській.
  10. О 18:00 на площі перед Оперним відбудеться виступ військового оркестру Академії сухопутних військ.
  11. О 18:00 на площі біля Академії сухопутних військ відбудеться великий святковий концерт до Дня Незалежності. У ньому братиме участь, зокрема, Alyona Alyona та гурт KALUSH.
  12. О 18:00 на «Арені Львів» розпочнеться святковий концерт, на яку лунатимуть хіти 90-х. Boney M (xperience), East 17, Snap!, Mr. President (Lazzy Dee), Captain Jack, NaNa і Global Deejays.
  13. До 22:00 біля озера на вул. Симоненка святкуватимуть День Незалежності, там виступатимуть дитячі колективи та буде розважальна програма.

Читайте також: «Мовознай»: до Дня Незалежності пройде марафон із удосконалення статей в українській Вікіпедії

Схожі новини